• Skip to main content
  • Skip to footer

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Havuz Sauna

Havuz Sauna

Periyodik Sektörel Dergi

  • ANA SAYFA
  • HABERLER
  • RÖPORTAJ
  • MİMARİ
  • YENİ ÜRÜNLER
  • HAVUZ
  • SAUNA
  • PEYZAJ-TASARIM
  • E-DERGİ ARŞİV
  • PROJE TANITIMI

Yapı Havuz İnovatif ve Çevreci Ürünleriyle Fuara Damga Vurdu

Şubat 22, 2024 by cigdem Leave a Comment

Spread the love

Yapı Havuz İnovatif ve Çevreci Ürünleriyle Fuara Damga Vurdu

Sektörde hep ilkleri ve yenilikleri benimseyen, farklı tasarım ve yaratıcı projeler sunan Yapı Havuz, alternatif çözümlerle öncü olmayı, kalite ile fiyatı, teknik ile performansı, tecrübe ile güveni ve estetik anlayışını bir arada tutmayı hedefliyor. AquaFun Fuarına özel röportaj gerçekleştirdiğimiz Yapı Havuz Genel Müdürü Cüneyt Okande ve Yapı Havuz Uzman Satış Danışmanı Fidan Diyaroğlu ile Yapı Havuz’un fuarda ziyaretçilerle buluşturdukları inovatif ürünleri, havuz kapatma sistemleriini ve fuarın gözdelerinden olan robotları konuştuk.

Aquafun fuarında Yapı Havuz ile bir aradayız. Fuarda hangi ürünlerinizle yer alıyorsunuz? Fuara özel ziyaretçilerinizle buluşturduğunuz ürünlerinizden bahseder misiniz?

Cüneyt Okande: Bu yıl özellikle havuz aksesuarlarına ağırlık verdik ve yeni panel sistemimizi ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. Prefabrik havuzda artık geldiğimiz noktada hem panel gövde olarak hem de iç kaplama liner olarak yeni desenlerimizi ve teknolojimizi tanıttık. Bunun yanı sıra yeni ürünlerimiz arasında solar enerjiyle havuzların pratik bir şekilde kapatılması için kullanılan havuz kapatma sistemi ve kablosuz özelliğe sahip, elektrik enerjisini kullanan şarjlı havuz robotları da yer alıyor. En son da artık hepimizin alışkın olduğu ısı pompalarını ziyaretçilerimizle buluşturduk. Artık ısı pompalarıyla havuzlarımızın sezonlarını uzatabiliyoruz. Daha uzun zamanlarda, istediğimiz sıcaklıklarda kullanma konforu için bütün bu ürünlerimizi bu fuarda sergiliyoruz.

“Havuz kapatma sistemlerimiz ile hem havuzlarınızı koruyoruz hem de kirliliğini azaltarak sarf edilen kimyasal ve elektrik gücünü azaltıyoruz”

Havuz kapatma sistemleri hem çevreci hem de teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Ürünün bağlanabilirlik ve sürdürülebilirlik özellikleri hakkında neler söylemek istersiniz?

Cüneyt Okande: Havuz kapatma sistemleri havuzların yalnızca çevre şartlarından korunması anlamına gelmiyor.  Aynı zamanda havuzun ısısını korumayı, buharlaşmayı engellemeyi ve güvenliği sağlıyor. Bunu sağlarken de farklı enerjileri tüketmemek için solar enerjiden faydalanıyoruz. Bu noktada elektriksiz bir sistem meydana getirdik. Böylece hem havuzunuzu koruyoruz hem de kirliliğini azaltarak sarf edilen kimyasal ve elektrik gücünü azaltıyoruz.

Son olarak neler eklemek istersiniz?

Uzun zamandır sektöre yön veren arkadaşlarımızla bir arada olmaktan keyif aldık. Yeni ürünleri, yeni gelişmeleri bayilere ve arkadaşlara tanıtmaktan mutlu olduk. Bundan sonra umarım her yıl kendimizi daha da geliştirerek, yeni teknolojiler ekleyerek devam edeceğiz. Sizlerin de basın olarak desteklerine teşekkür ediyorum.

Fuardaki potansiyeli okurlarımız için değerlendirir misiniz?

Fidan Diyaroğlu: Fuar oldukça yoğun geçti. Özellikle yurt dışından ziyaretçilerimiz yoğun olarak katılım gösterdi. Bu noktada hem standımıza hem de ürünlerimize talebin yoğun fazla ve güzel olduğunu söyleyebilirim.

Fuarda özellikle yurt dışından talebin fazla olduğunu belirttiniz. En çok hangi ülkelerden talepler geliyor?

Fidan Diyaroğlu: Fuar boyunca birçok ülkeden talep geldi. Bunlar arasında Rusya, Fransa, Almanya ve Arap Ülkeleri de yer alıyor. Genel olarak değerlendirmem gerekirse çok başarılı ve görkemli bir fuar oldu.

En çok talep gören ürünleriniz hangileri oldu? Talepler ülkelere göre değişkenlik gösterdi mi?

Fidan Diyaroğlu: Bu sene robot ve havuz kapamalar çok fazla tercih ediliyor. Her gelen ziyaretçimiz öncelikle onları soruyor. Liner çeşitleri arttığı için ziyaretçilerin ilgisini çekti. Bu sayede de çok fazla talep oluyor.

Peki yurt içinden mi talep daha fazla, yurt dışından mı? Bunu değerlendirir misiniz?

Fidan Diyaroğlu: Yurt içinden ilgi olsa da en fazla talep yurt dışından geliyor.

Category iconHavuz,  Röportaj Tag iconprefabrik havuz,  Yapı Havuz,  yapı havuz ürünleri

Reader Interactions

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


yedi − üç =

Dergimize reklam vermek ister misiniz?

Markanızın tanıtımını yaparak sektördeki yerinizi sağlamlaştırın...

İLETİŞİM

Footer

Merkez

İdealtepe Mahallesi Denizciler Sokak
No: 14/5
Maltepe / İSTANBUL

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

Künye

İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Bayram Yıldız
bayram@havuzsauna.com Editör
Eda Gedikoğlu
eda@havuzsauna.com Sosyal Medya ve Data Yönetim Sorumlusu
Alihan Kurut alihan@havuzsauna.com Grafik Tasarım
Emin Petek

Lokasyon

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2026 Kariyer Medya Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri