• Skip to main content
  • Skip to footer

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
Havuz Sauna

Havuz Sauna

Periyodik Sektörel Dergi

HAKKIMIZDA
ABONELİK
İLETİŞİM

  • ANA SAYFA
  • HABERLER
  • Dosya Konuları
  • RÖPORTAJ
  • MİMARİ
  • YENİ ÜRÜNLER
  • HAVUZ
  • SAUNA
  • PEYZAJ-TASARIM
  • E-DERGİ ARŞİV

PEKCAN HAVUZ – FES SPA

Mart 7, 2015 by havuzsauna Leave a Comment

Spread the love

Pekcan Havuz’un yeni referansı FES Spa, havuz, sauna, Türk hamamı ve fitness keyfini bir arada sunuyor.

pekcan_havuz_fes_spa
(Soldan sağa) Pekcan Havuz Genel Müdürü Alp Pekcan ve Fes Spa Yönetim Kurulu Üyesi Emre Doğan.

PEKCAN HAVUZ – FES SPA İŞBİRLİĞİYLE İZMİR’DE BİR İLK

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe istikrarlı büyüyen Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki prestij projelerine bir yenisini ekledi.

Pekcan Havuz, Gaziemir’de bulunan ve 10 milyon TL.’lik yatırımla kurulan Fes Spa’nın, 2 yüzme havuzu, şelaleler, kar çeşmeleri, 2 buhar odası, 2 Türk Hamamı, 2 sauna, jakuzi, şok duşları ve spa alanlarını tamamladı.

Fes Spa Yönetim Kurulu Üyesi Emre Doğan, tesis içinde, yüzme havuzları, Türk hamamları, buhar odaları, saunalar, kar çeşmeleri, jakuziler ve masaj odalarının bulunduğunu, ayrıca fitness salonlarıyla da İzmirli bay ve bayanlar için özel bir kompleks oluşturduklarını kaydetti.

Doğan, tesisin bay bölümünün hizmete açıldığını, bayan bölümünün ise kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

5 bin metrekare alanda kurulu 5 katlı spa merkezinin İzmir’de bir ilk olduğuna dikkat çeken Emre Doğan, “Fes Spa, ayrıca güzellik merkezi, tuz odası, kuaför, cilt bakım salonlarıyla da İzmir’in bu alandaki önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Bununla birlikte isteyenler geleneksel köpük ve kese masajları veya uzman masörler tarafından, tüm dünyada rağbet gören Thai ve Hint masajı da yaptırabilecek” diye konuştu.

Haftanın 7 günü, sabah saat 06.00 ile gece 24.00 saatleri arasında hizmet vermesi planlanan tesiste müşterilerin isteklerine göre, gelin ve damat hamamı gibi geleneksel eğlencelerin de düzenleneceğini de dile getiren Doğan şunları söyledi: “Fes Spa’yı farklı kılan bir diğer özelliği de profesyonel fitness salonu. Alanında uzman eğitimciler tarafından kişiye özel programlar hazırlanarak, müşteriye özel eğitmenlik hizmeti de vereceğiz”.

Mekanik açıdan zor bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Pekcan Havuz Genel Müdürü Alp Pekcan ise, “Projenin İzmir’de bir benzeri daha yok. Yüzme havuzları, Türk Hamamları, buhar odaları, saunalar, kar çeşmeleri, jakuziler ve masaj odalarıyla İzmir’de bir ilk. Geleneksel Türk hamamlarına özgü Osmanlı ve Salçuklu motifleriyle süslediğimiz Fes Spa, dijital klorlama sistemiyle de son teknoloji bir sağlık merkezi” dedi.

Havuzların görselliği ve mimari değeri yüksek yapılar olduğunu ve kaliteli ekipmanlar kullanılarak oluşturulması gerektiğini vurgulayan Pekcan, Fes Spa’nın Türk Hamamı, sauna, spa ve havuzlarla sağlık ve eğlenceyi bir arada sunduğunu sözlerine ekledi.

logo

Category iconSektörden Haberler Tag iconAlp Pekcan,  Emre Doğan,  fes spa,  Pekcan,  slideit

Reader Interactions

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


× sekiz = kırk sekiz

Dergimize reklam vermek ister misiniz?

Markanızın tanıtımını yaparak sektördeki yerinizi sağlamlaştırın...

İLETİŞİM

Footer

Merkez

İdealtepe Mahallesi Denizciler Sokak
No: 14/5
Maltepe / İSTANBUL

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

Künye

İmtiyaz Sahibi
Bayram Yıldız
bayram@havuzsauna.com Genel Yayın Yönetmeni
Sanem Ataman Yıldız
Editör
Çiğdem Kurut
cigdem@havuzsauna.com Sosyal Medya ve Data Yönetim Sorumlusu
Alihan Kurut alihan@havuzsauna.com Grafik Tasarım
Emin Petek

Lokasyon

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Kariyer Medya Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri