• Skip to main content
  • Skip to footer

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Havuz Sauna

Havuz Sauna

Periyodik Sektörel Dergi

  • ANA SAYFA
  • HABERLER
  • RÖPORTAJ
  • MİMARİ
  • YENİ ÜRÜNLER
  • HAVUZ
  • SAUNA
  • PEYZAJ-TASARIM
  • E-DERGİ ARŞİV
  • PROJE TANITIMI

ISK-SODEX Fuarı’nda MITCO2 Eşanjörleri İlk Kez Görücüye Çıktı

Kasım 12, 2023 by cigdem Leave a Comment

Spread the love

ISK-SODEX Fuarı’nda MITCO2 Eşanjörleri İlk Kez Görücüye Çıktı

Dünyanın en önemli iklimlendirme fuarlarından ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’na katılan Ekin, yeni ürün gamını ve yenilikçi çözümlerini iş ortaklarıyla buluşturdu. Ekin’in sektörle ilk kez buluşturduğu yeni nesil çevre dostu eşanjör MITCO2 ise en çok ilgi gören ürünlerden oldu.

Isıtma-soğutma sektörünün öncülerinden Ekin A.Ş., 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’na katıldı. Fuarda sektörün önde gelen firmaları da yerini aldı. MIT Plakalı Eşanjörler, MIT Paslanmaz Hijyenik Plakalı Eşanjörler, MIT Sıcak Su Kazanları, MIT Blowerlar, Truevalve Vanalar, Inoxen Lobe Pompalar, MIT Genleşme Tankları ve GemmeCotti Asit Pompaları gibi birçok ürününü sektör profesyonelleri ile buluşturan Ekin, soğutucu akışkanı CO2 olan MITCO2 Eşanjörleri’ni ilk kez tanıttı.

Fuar öncesinde Mısır’da bulunan Kayan Trading Engineering firması ile distribütörlük anlaşmasına imza atan Ekin, stantlarında firmaya ev sahipliği yaptı. Konumu gereği Mısır’da ürün stoklarını tutarak, Ortadoğu ve Afrika pazarlarındaki iş ortakları için ürün teslim sürelerini kısaltmak isteyen firma, Libya, Ürdün, Suudi Arabistan ve Sudan gibi ülkelerde güçlenmeye devam ediyor.

Çevre dostu MITCO2 eşanjörler enerji verimliliği ve düşük maliyeti bir arada sunuyor

AR-GE ve üretim alanında hız kesmeden gelişmeye ve geliştirmeye devam eden Ekin A.Ş., yenilikçi ve sürdürülebilir bakış açısıyla yurt içi ve yurt dışı kapasitesini arttırıyor. ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda birçok firmaya ev sahipliği yapan Ekin, birçok iş birliğine de imza attı. Sürdürülebilir enerji üretim sistemlerine önem veren Ekin, soğutucu akışkanı CO2 olan eşanjörlerini çevre dostu konsepti ile üretiyor. Fuarda birçok ziyaretçiye sunulan ve oldukça yoğun talep gören çevre dostu MITCO2 eşanjörler, mali açıdan avantaj sunacağı gibi enerji tasarrufunda da büyük rol oynuyor.

Soğutucu akışkanı CO2 olan eşanjörlerini çevre dostu konsepti ile üreterek, sürdürülebilir enerji üretim sistemlerini göz önünde bulunduran Ekin, fuarda yoğun talep gören MITCO2 eşanjörler ile kullanıcılara mali açıdan avantaj sunuyor.

Küreselleşmenin en büyük hedefleri olduğunu itinayla benimseyen Ekin Ailesi, Özbekistan, Rusya, Macaristan, Almanya, Slovenya ve Mısır gibi ülkelerde bulunan iş ortaklarına “MITpoint” diyor. “MITpoint”leriyle fuarda bir araya gelen firma yeni projeler için yakaladıkları fırsatları da gözden geçiriyor.

Ekin, üretmeye gelişmeye devam ettiği gibi sosyal sorumluluk projelerinde de oldukça etkin rol alıyor. Birçok derneğe üye olduğu bilinen firma, ülkeye katma değer konusunda oldukça fayda sağlıyor.

Ekin A.Ş., hareketli, verimli ve katılımcının çok olduğu ISK-SODEX Fuarı’nda birçok ürün gamıyla liderliği elden bırakmadı ve dinamik yapısını yine gözler önüne serdi.

Category iconHavuz,  Sektörden Haberler,  Yeni Ürünler Tag iconçevre dostu ürünler,  Ekin Endüstriyel,  Ekin Endüstriyel eşanjör,  Ekin sürdürülebilirlik,  ISK- SODEX Fuarı,  MIT,  MIT Sıcak Su Kazanları,  MITCO2 Eşanjörler,  MITPoint,  sürdürülebilir ürünler

Reader Interactions

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


üç + iki =

Dergimize reklam vermek ister misiniz?

Markanızın tanıtımını yaparak sektördeki yerinizi sağlamlaştırın...

İLETİŞİM

Footer

Merkez

İdealtepe Mahallesi Denizciler Sokak
No: 14/5
Maltepe / İSTANBUL

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

Künye

İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Bayram Yıldız
bayram@havuzsauna.com Editör
Eda Gedikoğlu
eda@havuzsauna.com Sosyal Medya ve Data Yönetim Sorumlusu
Alihan Kurut alihan@havuzsauna.com Grafik Tasarım
Emin Petek

Lokasyon

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2026 Kariyer Medya Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri