• Skip to main content
  • Skip to footer

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Havuz Sauna

Havuz Sauna

Periyodik Sektörel Dergi

  • ANA SAYFA
  • HABERLER
  • RÖPORTAJ
  • MİMARİ
  • YENİ ÜRÜNLER
  • HAVUZ
  • SAUNA
  • PEYZAJ-TASARIM
  • E-DERGİ ARŞİV
  • PROJE TANITIMI

Havuz, SPA ve Welness Sektörü Türkiye’de AQUAFUN ile Parlıyor

Kasım 24, 2023 by cigdem Leave a Comment

Spread the love

Havuz, SPA ve Welness Sektörü Türkiye’de AQUAFUN ile Parlıyor

ATRAX- AQUAFUN kapsamında eğlence ve oyun alanları, tema parklar, su parkları, havuz ve SPA merkezleri, spor, açık hava aktivite alanları, park, peyzaj, yeşil alanlar, bahçeli yaşam, tesis güvenliği ürünleri ve daha birçok seçenek aynı çatı altında global alıcıları ile buluşturacak.

Fuar, 11-13 Ocak’ta İstanbul’da yapılacak. Sektöründe Dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan bu fuar, pazarın neredeyse tüm büyük oyuncularını bir araya getiriyor.

ATRAX- AQUAFUN 2024’te 22 ülkeden 300’den fazla şirket sergileyecek. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, 4, 5, 6, 7 ve 8 numaralı salonlarda zengin ürün çeşitliliği sunacaktır. Salon 7’de oyun alanları, otomat makineleri ve kapalı alan eğlenceleri sergilenecek; Hall 6 ve 5’te parklar, kamusal alanlar, oyun ekipmanları, spor tesisleri, açık hava fitness konseptleri ve açık alan tesis güvenliği tel çit sistemleri yer alacaktır. Salon 4 tamamen havuz, SPA, wellness gibi su eğlencelerine ayrılmışken, Salon 8’de bahçeli yaşam, yeşil alanlar, bahçe konfor ürünleri, tiny house gibi keyif ürünleri sergilenecektir.

Tüm konular, tematik olarak ayrılmış salonlarda ortak bir vitrinde bir araya getirilecek ve bu sayede katılımcı firmalar yerel yönetimler, planlamacılar, yatırımcılar, mimarlar, okullar ve sektör firmalarını içeren hedef kitlelerine tek bir yerden ulaşabilecektir. Bağlantılı bir alanda tüm sektör oyuncularının ortak sunumu, benzersiz bir atmosfer yaratacak ve ticari ziyaretçilerle kapsamlı iletişim sağlayan ek sinerjiler yaratacaktır.

Birçok dernek ile işbirliği

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Rekreasyon Araştırmaları ve Araştırma Derneği (REKCAD), Macera ve Oyun Alanları Derneği (IPAR), Eğlence, Park, Rekreasyon Derneği (TEPEA), Ulusal Havuz Enstitüsü Derneği (UHE) gibi birçok dernek ve işbirliği partnerinin desteğiyle ATRAX- AQUAFUN eğlence, park spor ve birçok faaliyet alanında özel içerikler sunuyor.

Category iconHavuz,  Sektörden Haberler Tag iconAquaFun,  Atrax,  Havuz fuarı,  havuz ve wellness fuarı,  Sauna,  SPA

Reader Interactions

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


beş − dört =

Dergimize reklam vermek ister misiniz?

Markanızın tanıtımını yaparak sektördeki yerinizi sağlamlaştırın...

İLETİŞİM

Footer

Merkez

İdealtepe Mahallesi Denizciler Sokak
No: 14/5
Maltepe / İSTANBUL

0216 367 00 15

info@havuzsauna.com

Künye

İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Bayram Yıldız
bayram@havuzsauna.com Editör
Eda Gedikoğlu
eda@havuzsauna.com Sosyal Medya ve Data Yönetim Sorumlusu
Alihan Kurut alihan@havuzsauna.com Grafik Tasarım
Emin Petek

Lokasyon

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2026 Kariyer Medya Yayıncılık Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri