Projelerinde en yüksek kalite standartlarını ve dayanıklılığı sağlayarak, hem uzun ömürlü hem de güvenilir havuzlar inşa eden Reform Havuz, dijitalleşmeyi iş proseslerinin odağına alıyor. Reform Havuz’un tasarımda farklılaşma adına dikkat ettiği noktaları, sürdürülebilirlik ve kalite politikaları ile dijitalleşme süreçlerini konuştuğumuz Mimar Selçuk Aydın, “Tasarım noktasında ihtiyaç ve istekleri özenle belirleyerek sektörün yenilikleriyle harmanlayıp her detayda farkımızı hissettiren çalışmalara imza atıyoruz.” dedi.
Reform Havuz, deneyimli ekibi ile birlikte havuz dünyasında yüzleri güldürüp memnuniyeti sağlayarak, uzun yıllar boyunca farklılıklara ve yeniliklere imza atmayı hedefliyor. Alışılmışın dışında ve beklentilerin ötesinde olmayı misyon edinen bir firma olarak tasarımda farklılaşma adına dikkat ettiğiniz noktalar nelerdir?
Reform Havuz ekibi olarak bu sektörde her zaman yenilikleri takip edip sektörün öncülerinden olmak için kendimizi geliştirmeyi hedefledik. Firmamız, müşterilerimizin hayallerindeki havuzu gerçeğe dönüştürmeyi misyon edinir. İşlevselliği ve estetiği birleştirerek iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına ve zevklerine göre özelleştirilebilir tasarımlar sunuyoruz. Bu hizmetleri sunarken projelendirme safhasında maliyet, zaman ve sürdürülebilirlik açısından avantaj sağlayan yazılımlar; imalat safhasında ise çevre dostu malzemeler ve enerji verimli sistemler kullanmaya özen gösteriyoruz. Tasarım noktasında ihtiyaç ve istekleri özenle belirleyerek sektörün yenilikleriyle harmanlayıp her detayda farkımızı hissettiren çalışmalara imza atıyoruz.
“Dijital teknolojiler, tasarım sürecimizi daha etkili ve yenilikçi hale getirmek için kritik rol oynuyor”
Üç boyutlu düşünme yeteneğini tasarım bilgisi ile birleştiren bir ekibe sahipsiniz. Tasarım noktasında dijital teknolojileri nasıl değerlendiriyorsunuz? Reform Havuz olarak kullanıldığınız havuz modellemeleri nelerdir?
Dijital teknolojiler, tasarım sürecimizi daha etkili ve yenilikçi hale getirmede kritik bir rol oynuyor. Mimari ekibimiz, müşterilerimize projelerimizin nihai görünümünü en gerçekçi şekilde göstermek için Revit, 3DS MAX, Sketch Up, Naviswork gibi ileri düzey 3D modelleme ve görselleştirme yazılımlarını kullanıyor. Bu sayede imalat ve inşaat sırasında yaşanacak sorun riski azaltılıyor. Metraj ve maliyet gibi konularda dijital teknolojinin faydalarından yararlanıyoruz. Aynı zamanda yapay zekâ destekli renderlar ile daha gerçekçi sonuçlar elde ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.
“BIM, sağladığı enerji verimli tasarımlar ve çevre dostu malzeme seçimleri sayesinde sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılmasını kolaylaştırıyor”
Dijitalleşme birçok alanda olduğu gibi havuz sektöründe de büyük değişim ve dönüşüme neden oldu. Görsel ve estetik odaklı olan havuz tasarımları noktasında Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) kullanımının maliyet, zaman ve sürdürülebilirlik açısından avantajları nelerdir?
Her havuz müşterinin ihtiyaçlarına cevap verirken aynı zamanda görsellik ve estetiklik de sunabilmelidir. Farklı disiplinlere aynı platformda çalışma imkânı sunan Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), tam olarak burada bize ihtiyacımız olan zamanı fazlaca sağlıyor. Bu entegrasyon, tasarım ve inşaat sürecinde uyum ve koordinasyonu artırıyor. BIM ile tüm proje süreci dijital ortamda planlanıyor ve yönetiliyor. Bu sayede, tasarım ve inşaat aşamalarında olası gecikmeler önleniyor ve proje teslim süreleri kısaltılıyor. Ayrıca projelerin başından sonuna kadar maliyetlerin detaylı bir şekilde takip edilmesi sağlanıyor. Tasarım aşamasında oluşabilecek hataları ve gereksiz harcamaları önceden tespit ederek, bütçe aşımını minimize ediyor. BIM teknolojisi sayesinde tasarım süresini kısaltırken, uygulama sürecini de doğru bir şekilde yönetebiliyoruz. Aynı zamanda BIM, sağladığı enerji verimli tasarımlar ve çevre dostu malzeme seçimleri sayesinde sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılmasını kolaylaştırıyor.
Reform Havuz karmaşık ve geometrik açıdan zor olarak nitelendirilen tasarımları, mimari ekibi ve BIM uygulamaları ile inşaat aşamalarındaki uygulama tekniklerine uygun hale getirir. |
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte geometrik açıdan zorlu yapıların sayısı artmaya başladı. Geometrik açıdan farklı havuz sistemlerinin tasarım ve inşaat aşamalarında BIM kullanımının önemi nedir? Reform Havuz, karmaşık ve geometrik açıdan zorlu havuz tasarımları için kullanıcılarına nasıl çözümler sunuyor?
Havuz geometrileri kullanıcının istekleri ve sahanın uygunluğuna göre belirleniyor. Reform Havuz karmaşık ve geometrik açıdan zor olarak nitelendirilen tasarımları, mimari ekibi ve BIM uygulamaları ile inşaat aşamalarındaki uygulama tekniklerine uygun hale getiriyor. BIM, karmaşık geometrilere sahip havuzların detaylı ve hassas bir şekilde tasarlanmasını kolaylaştırıyor. Bu süreçte oluşabilecek hatalar minimuma iniyor ve tasarımın doğruluğu artıyor. Havuz tasarımlarında en kritik noktalardan biri yatay ve düşey birleşim noktalarındaki mimari detaylarıdır. Bu detayların çözümüne yönelik üretilen özel içbükey ve dışbükey birleşim parçaları mevcuttur. Bir proje tasarımının 3 boyutlu modellenmesi sırasında mimarların seçeneklerini görselleştirmek ve test etmek için ilgili “yapı taşlarına” dijital ortamda erişmeleri gerekir. Bahsettiğimiz birleşim parçası ürünlerin dijital karşılığı olan BIM nesnelerini kullanarak mimari detay çözümlerini dijital ortamda yapıyor ve her türlü geometriye sahip havuzların mimari tasarımını gerçekleştirebiliyoruz. Yüksek inşaat mühendislerinin bulunduğu statik ekibimiz, bu zorlu geometrik formlu havuzlar için BIM destekli statik analiz programlarında yapısal yük analizleri yaparak havuzların betonarme projelerini ve donatı planını oluşturuyor. Projelerimizde en yüksek kalite standartlarını ve dayanıklılığı sağlayarak, uzun ömürlü ve güvenilir havuzlar inşa ediyoruz.
Statik yapısal analiz programı ve mimari modelleme programını birbirine entegre olarak kullanmak mimari tasarım ve projelendirme noktasında nasıl kolaylıklar sunuyor?
Mimari programlar kullanıcı için tasarımın görselliğini ön plana çıkartırken statik yapısal analiz programı bu tasarımın uygulanabilirliğine katkı sağlıyor. Projelendirme aşamasında mimari ve statik ekibimiz, birbiriyle tam entegre programlar kullanıyor. Bu sayede tasarımı yapılan mimari modelleri statik analiz programına aktarıp, mimari tasarıma en uygun statik hesaplar ve modeller ile en etkili sonuçları alabiliyoruz. Statik yapısal analiz programında donatı planını oluşturduğumuz projeleri mimari tasarım programı üzerinde modelleyebiliyoruz. İnşaat projelerindeki çözümlerimizi özetleyecek olursak; projelerin statik hesaplamalarını yaparak betonarme projelerini oluşturuyoruz. Gerilmeleri hesaplayarak donatı hesabı yapıyor ve donatı planı oluşturuyoruz. Sonuç olarak Uluslararası standartlarda (TSE 500, TBDY-2018, EUROCODE, ASCE) FEA (Sonlu Elemanlar Analizi) yöntemi kullanılarak yapılan statik hesaplamalar ile yapılarınızı daha güvenli hale getiriyoruz.
“Reform Havuz olarak, AI teknolojilerini benimseyerek, havuz tasarımı ve inşaat süreçlerimizi daha yenilikçi, sürdürülebilir, verimli ve müşteri odaklı hale getirmeyi hedefliyoruz”
Yapay zekâ ve havuz tasarımı konularını birleştirerek, gelecekte yapay zekâ destekli havuz tasarımlarının nasıl inovasyonlar getirebileceğini düşünüyorsunuz? Yapay zekâ hangi yöntemlerle ve veri analizleriyle havuz tasarım sürecini hangi noktalarda iyileştirebilir?
Yapay zekâ (AI), havuz tasarımı ve inşaat süreçlerini birçok açıdan iyileştirebilir ve yenilikler getirebilir. Günümüzdeki en büyük avantajlarından birisi zaman tasarrufu ve verilerin doğru şekilde işlenmesidir. Müşteri tercihlerini analiz ederek kişiselleştirilmiş tasarım önerileri sunabilir. Bu, her müşteriye özel, benzersiz ve estetik açıdan tatmin edici havuz tasarımları anlamına gelir. AI, parametreleri (alan boyutları, bütçe, estetik tercihleri) optimize ederek en uygun havuz tasarımlarını oluşturabilir. Bu, hem estetik hem de işlevsellik açısından en iyi sonuçları sağlar. Sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileriyle entegre edilerek, müşterilere tasarımları sanal ortamda deneyimleme olanağı sunar. Reform Havuz olarak, AI teknolojilerini benimseyerek, havuz tasarımı ve inşaat süreçlerimizi daha yenilikçi, verimli ve müşteri odaklı hale getirmeyi hedefliyoruz. Yapay zekânın sunduğu olanaklarla, gelecekte müşterilerimize daha yüksek kaliteli, sürdürülebilir ve kişiselleştirilmiş havuz çözümleri sunabiliriz.
Almera Tex 230, çimento esaslı yapı kimyasalları ile mükemmel aderans sağlarken, üzerine doğrudan kaplama malzemelerinin uygulanabilmesi, uygulama sürecinde zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. |
Dünyanın gündem maddelerinden birini sürdürülebilirlik çalışmaları oluşturuyor. Reform Havuz’un sürdürülebilirlik politikaları nelerdir? Daha çevreci, düşük maliyetli, inovatif ve sürdürülebilir havuzlar için hangi noktalara dikkat ediyorsunuz?
Sürdürülebilir yapı tasarımı ve inşaat pratiği, enerji verimliliği, kaynak tasarrufu ve su yönetimiyle yakından ilişkilidir. Reform Havuz olarak, bu prensiplere bağlı kalarak çevre dostu ve verimli havuz çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Sürdürülebilirlik politikalarımız kapsamında su yalıtımı konusuna özel bir önem veriyoruz. Su yalıtımının, binaların ve havuzların yapısal güvenliğini artırmak, kullanım ömrünü uzatmak açısından kritik olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda, tüm havuz projelerimizde Almera Tex 230 su yalıtım membranını kullanıyoruz. Su sızıntılarına karşı havuzu koruyarak, yapısal hasarı önleyen ve bakım maliyetlerini azaltan inovatif bir üründür. Almera Tex 230, çimento esaslı yapı kimyasalları ile mükemmel aderans sağlarken, üzerine doğrudan kaplama malzemelerinin (seramik, cam mozaik, mermer, granit vb.) uygulanabilmesi, uygulama sürecinde zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, Almera Tex 230’un depreme karşı güvenilir bir malzeme olması, yapılarımızın uzun ömürlü ve dayanıklı olmasına katkıda bulunuyor. Sürdürülebilir havuzlar için bir diğer inovatif ürün de %100 porselen karolardır. Porselen, işlevsellik, dayanıklılık, hijyen ve estetik açıdan en ideal seçeneklerden biridir. Porselen karoların düşük su emme oranı, havuzlarda su sızıntısını önleyerek su kaynaklarının korunmasına katkıda bulunur. Porselen karolar, yüzeyine kir ya da bakteri nüfuz etmediği için hijyeniktir bu da havuzun temizlenmesi için gerekli kimyasal miktarını düşürür. Don şartlarında dahi kırılma ya da çatlama yaşanmaz. Porselen karoların kırıldığı durumlarda veya değiştirilmesi gerektiğinde, malzemenin geri dönüştürülmesi ve çeşitli uygulamalarda yeniden kullanılması mümkündür. Bu, atık miktarını azaltır ve çevreye olan etkisini minimize eder. Ayrıca, içbükey ve dışbükey parçalar olarak bilinen kenar ve köşe birleştirme elemanları, havuz kenarlarında oluşabilecek riskli durumları ortadan kaldıran inovatif çözümlerdir. Porselen karoların havuzlarda kullanılan kimyasallara karşı dayanıklılığı ve basınca karşı direnci, havuzlarımızın uzun ömürlü yapılar olmasını sağlar. Neta Pool’un Türkiye distribütörü olduğu İspanya’nın en büyük seramik üreticilerinden Gres Aragon markasının sunduğu %100 porselen karoları havuzlarımızda sıkça tercih ediyoruz. Bu sayede müşterilerimize yenilikçi, sağlıklı, %100 sürdürülebilir ve kaliteli mimari çözümler sunabiliyoruz. Su filtrasyon sistemlerimizde de akıllı zamanlayıcılar ve otomasyon sistemleri ile ekipmanların sadece gerektiğinde çalışmasını sağlıyor, daimi olarak hijyeni üst seviyelerde tutarken su kullanımını minimum düzeyde tutuyoruz.
Reform Havuz olarak, bu sürdürülebilirlik politikaları ve inovatif yaklaşımlarımız ile çevreye duyarlı, ekonomik ve uzun ömürlü havuz çözümleri sunarak, hem müşteri memnuniyetini hem de çevresel sorumluluğumuzu en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz.
Sürdürülebilirlik politikalarımız ve inovatif yaklaşımlarımız ile çevreye duyarlı, ekonomik ve uzun ömürlü havuz çözümleri sunarak, hem müşteri memnuniyetini hem de çevresel sorumluluğumuzu en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. |
Olimpik havuzlar akustik tasarım, yalıtım, kaplama, tesisat gibi unsurların ön planda olduğu havuz tasarımlarıdır. Olimpik havuz boyut itibariyle çok fazla yer kapladığı için çevre düzenlemesi ve kullanılacak diğer bölümlerin de hesaplanması önem taşır. Olimpik havuz tasarımında sporcuların gereksinimlerini karşılamak için nasıl bir yaklaşım benimsiyorsunuz ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda hangi tasarım unsurları ön plana çıkıyor?
Olimpik yüzme havuzları; olimpiyat, ulusal ve uluslararası yarışmaların yapılabilmesi için “FINA” normlarına uygun ölçülerde inşa edilmiş, olimpik aksesuarlara sahip havuzlardır. Iğdır, Burdur, Ağrı, Gaziantep, Ankara başta olmak üzere birçok şehirde yarı olimpik havuzlar yaptık. Bu tip havuzlarda; filtrasyon ve dezenfeksiyon tesisatı TS13661 ve UHE-1 normlarına uygun olarak yapılmalıdır. Havuz boyutları, kulvar sayıları ve toleranslar FINA normlarına uygun olmalıdır.
Porselen karolar ve yüksek kaliteli kaplama malzemeleri, özel havuzlarda olduğu gibi olimpik havuzlarda da uzun ömürlü ve bakım gerektirmeyen yüzeyler sağlar. Havuzlarda karoların seçiminde en önemli faktör, uygun ürün seçilerek kayma kaynaklı kazaların önlenmesidir. Islak zeminlerde, çeşitli kaymazlık sınıflarına sahip ürünlerin kullanımı, kaza riskini minimuma indirir. Olimpik havuzların kaplamasında dayanıklı ve kaymaz özellikte malzemeler kullanıyoruz. Atlama platformu, dönüş panelleri, ayak basma alanları gibi çıplak ayakla basılan ıslak zeminlerde yüksek kaymazlık gerektiren ıslak alanlarda, kaymaz ürün kullanılması önem arz eder.
Doğru malzeme seçimi ve kaliteli işçilik, sağlam ve uzun ömürlü bir havuzun garantisidir.
Sauna, hamam ve buhar odalarının ergonomi ve kullanıcı deneyimi açısından tasarımında hangi faktörler önemlidir? Kullanıcı konforu sağlamak için Reform Havuz olarak dikkat ettiğiniz unsurlar nelerdir?
Kullanıcıların rahatça hareket edebileceği, ferah ve iyi düzenlenmiş alanlar sunuyoruz. Oturma düzenini, kullanıcıların konforunu ve sosyal etkileşimini destekleyecek şekilde tasarlıyoruz. Farklı kullanıcı ihtiyaçlarına uygun olarak ergonomik oturma alanları oluşturuyoruz. İyi bir hava akışı ve doğru ventilasyon, hem konfor hem de hijyen açısından önemlidir. Hava değişimi ve nem kontrolünü sağlayarak, ferah bir ortam oluşturuyoruz. Islak hacmin kullanım alanına ve müşterilerimizin beğenisine göre ahşap, taş ve diğer doğal malzemeleri kullanarak estetik ve dayanıklı yüzeyler oluşturuyoruz. Buhar odalarında zeminler için genellikle kaymaz özellikli mat porselen karolar tercih ediyor, duvarlar için ise parlak ve kolay temizlenebilir karolara yöneliyoruz. Bu bağlamda malzemelerin dayanıklılığı ve bakım kolaylığı da önemli kriterlerdir. Kolay temizlenebilir malzemeler ile bakım yükünü azaltıyoruz. Malzemelerin ısıya ve neme karşı dayanıklı olması, uzun ömürlü ve sağlıklı bir ortam sağlıyor. Sauna ve buhar odalarında eşit ısı dağılımını sağlamak için özel tasarımlar ve malzemeler kullanıyoruz. Kullanıcıların tüm alan boyunca konforlu bir deneyim yaşamasına olanak tanıyoruz. Sıcaklık kontrolü için düzenlenebilir ısıtma sistemleri sunuyoruz. Kullanıcıların sıcaklığı kişisel tercihlerine göre ayarlayabilmeleri, konforu artırır. Özellikle buhar odalarında, nem seviyelerini düzenlemek için uygun sistemler kullanıyoruz. Doğru nem seviyesi, kullanıcıların rahatça nefes alabilmesini ve genel konforu artırıyor. Yumuşak ve ayarlanabilir aydınlatma çözümleri ile rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyoruz. Estetik olarak hoş bir aydınlatma, kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkiler. Kullanıcıların deneyimini artırmak için masaj jetleri, aromaterapi sistemleri gibi ekstra özellikler sunuyoruz. Bu tür eklemeler ile kullanıcıların deneyimini kişiselleştiriyor ve iyileştiriyoruz. Kullanıcının fiziksel olarak rahat hissettikten sonra duygusal olarak da mekâna aitlik hissiyatını yaşamasını istiyoruz. Biliyoruz ki kullanıcı hem kendini rahat ve ait hissettiği tasarımlarda hem de konforu hissederek uygulanan tasarımda son derece memnun olur.
“Geleneksel ve kültürel unsurları modern tasarım anlayışıyla harmanlayarak, estetik, konforlu ve fonksiyonel sauna, hamam ve buhar odaları inşa ediyoruz”
Geleneksel ve kültürel unsurların sauna, hamam ve buhar odası tasarımına etkisi nedir? Bu unsurları modern tasarım anlayışıyla nasıl harmanlıyorsunuz?
Geleneksel ve kültürel unsurlar mekânlara özgün bir kimlik kazandırarak kullanıcıların kültürel ve tarihi deneyimlerini zenginleştirir. Reform Havuz olarak, bu unsurları modern tasarım anlayışıyla harmanlayarak hem estetik hem de fonksiyonel açıdan üstün mekânlar oluşturuyoruz. Hamam ve saunalarda geleneksel olarak kullanılan doğal taş ve ahşap malzemeler, estetik ve sıcak bir ortam yaratır. Geleneksel hamam mimarisinin ikonik unsurları olan kemerler ve kubbe şeklindeki tavanlar, mekânlara tarihi bir atmosfer katar. Geleneksel mozaik desenleri, estetik ve sanatsal bir dokunuş sağlar. Malzeme seçimleri ve uygulama noktasında kişisel tercihleri değerlendirerek, yeni teknolojilerle üretilmiş modern malzemeler ve minimalist tasarım unsurlarına yer verdiğimiz, geleneksel öğelerle dengeli bir uyum içinde olan mekânlar üretiyoruz. Bahsettiğimiz geleneksel öğelerle birlikte istek ve ihtiyaca göre kaymaz, mat ya da parlak karolar, dijital baskılı mozaikler, modern tasarımlı geniş renk ve desen seçeneği olan büyük ebatlı karolar, çeşitli doğal taşlar, son teknoloji dijital kontrol sistemleri, enerji verimli ısıtma ve aydınlatma sistemleri kullanıyoruz. Showroom’umuzda da ziyaretçilerimiz için bu tasarım anlayışımızı yansıtan sauna, buhar odası ve hamam alanları oluşturduk. Geleneksel ve kültürel unsurları modern tasarım anlayışıyla harmanlayarak, estetik, konforlu ve fonksiyonel sauna, hamam ve buhar odaları inşa ediyoruz. Bu yaklaşımla, kullanıcıların kültürel zenginlikleri deneyimlemesini sağlarken, modern teknolojinin sunduğu estetik, konfor ve verimlilikten de yararlanmalarını amaçlıyoruz.
Süs havuzu ve fıskiye sistemleri tasarımında estetik mi fonksiyonellik mi önceliklidir? Bu konuda Reform Havuz olarak nasıl bir çalışma prensibi benimsiyorsunuz? Süs havuzu ve fıskiye sistemlerindeki su kalitesi ve filtrasyon sistemleri hakkında hangi noktalara dikkat ediyorsunuz?
Su öğeleri peyzaj tasarımı ve şehir bölge planlamada önemli rol oynar. Peyzaj tasarımlarının en önemli materyali olan su, süs havuzu, küçük bir çeşme, duvardan akan su, yüzme havuzu veya gölet gibi çeşitli şekillerde kullanılarak tasarımlara dahil edilir. Suyun mimaride bu denli önemli olmasının sebebi çevreye estetik bir değer katmasının yanı sıra insan psikolojisi üzerinde de rahatlatıcı, dinginleştirici ve huzur verici etkiye sahip olmasıdır. Bu bağlamda biz de projenin konumlanacağı alanın kullanım amacına göre dingin ve rahatlatıcı şelaleler, yansıma havuzları ya da dikkat çekici ateşli ve müzikli danslı fıskiye sistemleri, kuru havuzlar, su küresi ve su jeti gibi hareketli su oyunları ile görsel açıdan çekici ve mekânın genel estetiğine uyum sağlayarak kalitesini artıran tasarımlar yapıyoruz. Gece ve gündüz farklı ambiyanslar yaratacak şekilde planlanan aydınlatma ve dekoratif elemanlar ile su öğesinin sunduğu bu görsel şöleni daha cazip hale getiriyoruz. Süs havuzlarında su tüketimini optimize eden ve su kalitesini sürekli olarak yüksek tutan, süs havuzunun kapasitesine uygun seçilen gelişmiş filtrasyon sistemleri kullanıyoruz. Filtrasyon sistemlerinin düzenli bakımı ve su kalitesinin sürekli izlenmesi suyu sürekli temiz tutarak berrak ve sağlıklı kalmasını sağlar. Bakım kimyasallarının doğru dengede tutulması, hem estetik açıdan hem de sağlık açısından önemlidir.
Süs havuzu ve fıskiye sistemlerinin tasarımında estetik ve fonksiyonellik arasında mükemmel bir denge kurarak, hem görsel açıdan tatmin edici hem de işlevsel projeler gerçekleştiriyoruz.
Son olarak eklemek istedikleriniz var mıdır?
Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı ve sürdürülebilir, inovatif çözümler sunmayı misyon edindik. Her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve onların beklentilerini aşan çözümler sunmaya devam ediyoruz. Sektördeki yenilikleri takip ederek ve uygulayarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Tüm projelerimizde kalite, yenilikçilik ve sürdürülebilirliği bir araya getirerek, havuz dünyasında daima alışılmışında dışında beklentilerin ötesinde olmaya devam edeceğiz.
Bir cevap yazın